Adavédelem - Vásárhelyi Vidék Jövőjéért
Vásárhelyi Vidék Jövőjéért

Adavédelem

1) Általános adatkezelési elvek

Az vasarhelyert.eu internetes portál üzemeltetője látogatottsági statisztikát vezet, melyben személyes adatok nem szerepelnek.

A portál látogatóinak esetenként – például az oldalhoz kapcsolódó rendezvényeken – lehetőségük van személyes jellegű (pl. név, e-mail cím) adatok megadására, mellyel egyidejűleg tudomásul veszi, illetve hozzájárul, hogy személyes adatait a portál mindenkori jogtulajdonosa tárolhatja, kezelheti, a portál szellemiségével összefüggő célokra (pl. eseményekre való felhívások kiküldése) felhasználhatja. A portál jogtulajdonosa kötelezettséget vállal, hogy ezen adatokat harmadik fél részére át nem adja.

A portál üzemeltetője technológiai lehetőségeihez mérten és a portál rendeltetésének megfelelően mindent elkövet az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében.

2) Különleges szolgáltatások

A szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy a beérkező kérdéseket az egyedi azonosításra alkalmas adatok nélkül további feldolgozásra eltárolja, illetve a feldolgozott adatokat esetlegesen publikálja (pl. Gyakori kérdések - válaszok összeállításakor).

Az adatvédelem jelen jognyilatkozatban nem részletezett vonatkozásaival kapcsolatban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései érvényesek.

ec.europa.eu Új Magyarország Vidékfejlesztési Program